De Nationale Multisportkampen

Nationale Multisportkampen

MULTISPORTKAMPEN

Afwisselend, sportief en uitdagend. Wat wil je nog meer? Tijdens dit actieve kamp doe je de leukste en populairste sporten die er zijn. Van onze ervaren en leuke begeleiders zal jij de basisbeginselen van o.a. hockey, tennis, basketbal, honkbal, atletiek, handbal, volleybal en voetbal gaan leren! Wordt jij de nieuwe Messi, Ellen Hoog of Kiki Bertens?

De Multisportkampen zijn gecombineerde sportkampen met een zeer gevarieerd programma. In de ochtend wordt aandacht besteed aan de techniek. Dit wordt toegepast in de leuke wedstrijdsituaties. ’s Middags staan er spectaculaire luchttoestellen voor je klaar. Overwin de hindernisbaan, speel een spelletje knotshockey en maak je borst maar nat voor de superlange buikschuifbaan!

Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal sportplezier. Plezier, sportiviteit en veiligheid zijn het belangrijkst. Op ieder kamp is dan ook een EHBO’er aanwezig. Je kunt kiezen voor een dagkamp of een kamp met overnachtingen.Aanmelden MultisportkampDe leukste Multisportkampen van Nederland!

Verschillende sporten

Nationaal Multisportkamp

Veel afwisseling

Multisport

Plezier op de luchtkussens

Multisport begeleider