Nationale Voetbalkampen op SV Laren '99

Nationale Voetbalkampen
Wil jij deze zomer lekker voetballen, plezier maken en veel leren? Doe dan mee aan de Nationale Voetbalkampen! Wij houden rekening met alle leeftijden en niveau's, zodat je altijd uit een voetbalkamp kan kiezen dat het beste bij je past. Je kan je inschrijven voor een Voetbal-, Topvoetbal- en Voetbalkeeperskamp.

De ervaren begeleiders leren jou om net zo te passeren als Messi en te scoren zoals Ronaldo. De individuele aandacht en uitdagende trainingsvormen zullen er voor zorgen dat jouw voetbalskills worden verbeterd en je kwaliteiten meer worden benut. Hoogtepunten zijn onder andere de Nationale Penaltybokaal en de clinics van bekende (ex-)profspelers. Je kunt kiezen voor een dagkamp of een kamp met overnachtingen.

Uiteraard wordt je op je eigen leeftijd en niveau ingedeeld voor maximaal voetbalplezier. Wil je graag bij je teamgenootjes zitten? Dat is geen enkel probleem! Laat het even weten bij de aanmelding wie je teamgenootjes zijn en dan regelen wij het verder.

De deelnemers van de dagkampen slapen thuis en voor hen duurt het kamp van 9.30 uur tot 16.30 uur. De deelnemers van de kampen met overnachtingen zullen de hele week getrakteerd worden op een divers programma.

Plezier, sportiviteit en veiligheid zijn het meest belangrijk. Er is dan ook een EHBO aanwezig op ieder kamp.